Pius Serviens in 1953 in Parijs, publiceerde een actie, woorden gesproken, over deze “lucht in-nemen van de kennis-vernietigt op” schrijft: “Heldere, scherpe en heldere, metallic reflex met een dun membraan in plaats van echter geen andere vinden, een enorme, niet gespecificeerd (indéfini) ‘vogels’, die lijkt te worden gescheiden, maar onbekend is voor ons leven. […] En hoe angstig met betrekking tot het volgen van deze undefined “vogels” in de vlucht.” “Het lijkt erop dat lot is nauw verbonden met een aantal mensen.”

Vijfentwintig jaar later

Vijfentwintig jaar latereen lokale jonge man die werd geboren als deze zinnen zijn weergegeven   drukt u op de indiening, schrijft: “oh, ik vraag me af wat voor soort vogels deze zijn, […] als het risico van breuk / draagt het momentum / oh, misschien wel rode, misschien vleermuizen… // en uit het oosten vogels komen / west vogels, / oh, geen vogels, deze, / als poëzie, dan is het geen vogels.”

De woorden en de vogels, als het lot carriers, onderling elkaars symbolen – is niet een nieuw idee.

Nog steeds, we moeten om uit te vinden wie zegt dat het er weer uit. (En anders.)

Helemaal niet, ongeacht wie en wat u wilt zeggen over ons.

*
“in een overgangsmaatschappij
tijdelijk passeren
jezelf jezelf naar”

Het citaat is niet de eerste Kőrössi-volume van[1] (het kan Gebeuren dat al is gebeurd, gepubliceerd in de Waarheid 21. aantal Citadel-kant), maar als het gedicht de ondertitel is: door de manier!: het is iets wat onvermijdelijk is, ik ben er zeker van dat je niet weg kan gaan te veel uit het boek, of de dichter zich alleen voor reizen voor de nieuwsgierigen; deze reis, de omstandigheden en de voorwaarden, resultaten en het perspectief van.

11. pagina. De dichter al zijn reizen, al uw acties, delen met haar naar bed, er is altijd vigil een kijkje het is niet heet, de almachtige kracht. Deze power – we – lezen “voor Eeuwig is gewoon al vragen over mij”. Dus, om de dichter ik altijd wakker van angst. Het lijkt bang te zijn dat iemand hoorde over hem, iets dat hij zelf niet bekennen, iets vragen over voeding kunt u leren, en dit zou niet goed zijn geweest.

60. pagina. De titel van het gedicht: Iets wat onvermijdelijk is

“Het is verontrustend dat ik heb het allemaal gezien / en wat zie je niets over weet / dat is de reden waarom ik wil iemand thuis met / de pruimenbomen in de schaduw zou worden in de kosten van kinderen / en de goden – / als de laatste is onvermijdelijk.”

Antwoord – dit lijkt een fundamentele taak in dit volume. Verantwoordelijk voor de wereld en het geweten vragen.

Wat is de last van je geweten? Is dat wat je niet weet over wat je gezien hebt, tenminste: wat je niet kunt zeggen, “je wilde je even laten weten (en zeggen) en als hij luistert wel.”

Voor wie is dit laatste citaat? (63. p.) “één van de andere kant iets te wacht / bewaker mijn gezicht / de aanklacht / s hij is gewoon die tegenover u zit”.

In vergelijking met u, de bewaakte gezicht; geïmplementeerd geconfronteerd met jezelf – wat voor soort breuk is het de dichter zelf?

De inbreuk op de ene kant over wat je zag (zeggen) niets dat u niet weet de vragen niet in staat om te voldoen aan, van toen ik wakker iszonyodó, het u vallen belangen van de poëzie (op de laatste zie, bijvoorbeeld, 45 p.) – aan de andere kant, de kosten zien, je geweten en je wakker houdt, is een lafaard seks zelf verantwoordelijk stem op de kollektivitás voor open tegenhanger.

Dit is de strijd, natuurlijk, is het waarschijnlijk dat er meer tijd; een van beide manier, het is in tegenspraak zelf met de persoonlijkheid integriteit niet wordt aangetast. (64. website: “tussen u en I – /ik zeg u, en ik kijk / spreek heer / en ik ben bang dat ik steeds bang / want / en nog veel meer en ik kijk naar het / want / en aan de vraag: hoe deden we hoe heb je het / hem / haar / bed huur van het geweten?”)

De citaten van de 35. van de kant: “door mij tot u”, “door u zelf”, “door mij”, “door mij zelf”. 32. o.: “blijkbaar gewoon in mij.”

Dat is, de menselijke persoonlijkheid kan alleen maar het tegenovergestelde andere, wijzend met positieve communicatie het ware worden wie je bent; de psyche elkaar door de onderlinge afbakening van is, ik en jij, ik en jij, ik en wij, tussen de organische relatie.

(Alleen ik en zij tussen communicatie is niet ingesteld. Wij weten wie zij zijn.) “service met zenuwen […] met een glimlach, als ze vragen om voor jezelf […] slechts recht, verminkt, geweigerd / – recorders, citerát van / als nederigheid.” (14. p.)

Het gedicht is misschien een beer, misschien een ander harnas, zweep houdt vol dat hij is

Het gedicht is misschien een beer, misschien een ander harnas, zweep houdt vol dat hij ismisschien is het niet een wezen, maar een waardigheid verloren, dans, onhandig wanhoop zielig – wat? We blijven met de beer versie; het is koud daar, en voor allen, die een rabszíjra-gestikt, fluit-citer woord dans uit beton beer kan ons aan het denken. Een aparte analyse kan het onderwerp van de vrijheid-motief Kőrössi (van de dichter van het buitenlands beleid van belang is in de ontwikkeling, tot vorig leeftijd,

en personen die geciteerd, in afwachting van die masker vormen allemaal hetzelfde te zeggen manifesteerde). “U, de getuigen, de tegenwoordige dingen het bewijs, zonder het” leven aanwezig en schrijf geschiedenis, de vrijheid, de sociale ons, in dienst vragen – al deze Kőrössi P. van joseph de leeftijd van een wordsmith de meeste van jullie niet “thema ‘ s”, vooral, met enkele uitzonderingen, heb ik nog nooit over gelezen. Deze, en andere, even ernstig uitleg; Ik heb hier al een – het is waarschijnlijk gewoon bijzonder belang zijn – in feite, ik roep de aandacht.

Dat dit eeuwen een levensduur van schok voor bepaalde – soort-van – de samenleving vétetésű dichter en literatuur. In het beste geval, alleen huiswerk te lezen in de steek gelaten, maar vele malen verplichte manier van buiten opzeggen met “gedichten” onoverkomelijke gevoelens lieten ze aan de ene kant, de betreffende dichters. Als iemand vijftien jaar geleden, hij kreeg de school een gedicht om te leren voor dat gedicht van vandaag legfönnebb als een grap te lezen (denk aan de Studio 51 heeft een oudere H. Szabó Gyula door bijvoorbeeld een tekst uit een selectie van prestaties) – vervolgens zo veel zullen deze begrippen hun eigen gedichten te gebruiken, aangezien het minder waarschijnlijk in uw leven opnieuw, neem de controle van de persoon – vaak grote – auteur van een boek.

Op deze manier Kőrössi P. Joseph generatie waarschijnlijk alleen zoals beschreven, bijvoorbeeld de tolheffing van woorden. Het verdient te worden vermeld hier het vers: “de woordvoerder-con / slavernij advocaat / de oplichting ambtenaren (…) een tolheffing van ady endre / a vrijheid contract werk van de ady endre / een nationale tolheffing van ady endre” (57. p.).

Kőrössi P. Joseph leeftijd bij de dichter van het volume, of egykötetes auteurs is meer een soort van aspiratie kan worden waargenomen. Een van de richtingen, de taal, de poëzie, de technische elementen van het krijgen van een floppy meer, ingewikkeld, ingewikkeld delen van het item, het nieuwe truien, képrendszer, uiteindelijk, een nieuwe taal, maak streven. Individuen  Voor anderen ligt de nadruk niet op de taal geen nieuwe taal, maar de nieuwe communicatie. In zijn zuiverste vorm is het Cselényi béla kan worden waargenomen. Ik denk dat zowel het streven naar kenmerken Zudor John, Bréda Ferenc, Mátyás Hunyadi, afstand en Palotás Dezső gedichten.

Ten derde, als we spreken van de taal van het verminderen van de taal van het eventuele bedrag szűkszavúsító ambitie: bliss, om te voorkomen dat al deze taal en poëzie rekwisieten, waarin de dichter zegt, is het niet – en alleen die – de een om te zeggen, dat het gedicht werd gemaakt – het elimineren van alles, tot en met, achter, links, of verschijnt in een onbekende, dichte, dingen gateway gloed (Adony Big Mary’), of het graniet met een saaie, harde, normaal licht (Kőrössi: mijn duiven; Centennial, enz.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *